Frī kartupeļi ir ārkārtīgi populāri visā pasaulē. Tas ir ēdienkartē ne tikai ātrās ēdināšanas restorānos, bet arī augstas klases iestādēs.
Bērni ir ļoti sajūsmā par frī kartupeļiem. Tomēr lielākā daļa vecāku to neapstiprina, jo tas ir pagatavots lielā daudzumā eļļas, un tas ir kaitīgs.
Bet es atradu pilnīgi pārsteidzošu veidu, kā pagatavot frī kartupeļus – ar kraukšķīgu garoziņu un maigu mīkstumu iekšā.
Un pats galvenais, mana metode ļauj pagatavot kartupeļus bez eļļas, kas nozīmē, ka tas ir nekaitīgāks.
Un jūs varat palutināt savus bērnus ar šiem kartupeļiem katru dienu.
Kā gatavot
Sagatavošana:
Kartupeļus vajadzētu nomizot un sagriezt plānās strēmelītēs.
Šefpavāra uzdevums ir nodrošināt, lai kartupeļu daiviņas, ja iespējams, būtu vienāda izmēra – proti, biezuma, tad tās izcepsies vienmērīgi.
Tālāk sagrieztie kartupeļi ir jāatbrīvo no liekā mitruma. Lai to izdarītu, novietojiet uz papīra salvetēm vai dvieļiem un nosusiniet lieko šķidrumu.
Sausos kartupeļu daiviņas liek uz šķīvja vai izklāj vienā kārtā. Ja iespējams, vēlams būtu salikt kaut vai uz paplātes kartupeļus, un atdalīt lai nav visi kopā vienā čupiņā.
Lasi vēl: Martā tiks sāktas papildu izmaksas Latvijas iedzīvotājiem, kas pieder šai kategorijai …
Un kartupeļus ieliek saldētavā uz pusotru stundu.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- Agrs pavasaris, auksts maijs un karsta vasara – meteorologi ir snieguši laika prognozi 2025. gada vasaraiby Sandra Ločmele
- Valmieras novadā vīrietis tiek pie “aukstām kājām”: lācis skrien tieši virsū un apstājas vien dažu metru attālumā (video)by Laura Blūma
- Marta negaidīti noklausījās vīra sarunu – tas viņu pārsteidza pēc 20 laulības gadiemby Rinalds Bergmanis